Officielt: Biltema åbner i Thisted

Aftalen er underskrevet, og udmeldingen er klar: Detail-giganten Biltema åbner et nyt varehus på Ugelvej i Thisted.

Planen er, at bygge et 7.500 kvadratmeter stort varehus. Arbejdet ventes at gå i gang til næste år, og vil stå på i 8 måneder.

– Vi har længe haft kig på Thisted som en mulig placering for et varehus. Thisted er rigtigt ”Biltema-land”, hvor folk sætter pris på en god kvalitet til en lav pris. Vi kan med vores nye placering betjene et rigtigt stort opland, og vi ved, at vores kunder gerne kører langt for at handle i vores varehuse. Vi har faktisk pænt mange kunder i vores varehus i Aalborg, der kommer fra Thisted og omegn, siger Jacob Borring Møller, landschef i Biltema Danmark.

Godt nyt for alle
Niels Jørgen Pedersen, formand for Erhvervs-, Arbejdsmarkeds- og Kulturudvalget, er meget tilfreds at Biltema åbner en butik i Thy:

– Det er glædeligt at vores erhvervsstrategi virker efter hensigten, og vi med den i hånden er lykkedes med at trække et stort firma som Biltema til Thisted Kommune. Vores hurtige sagsbehandling og store grad af erhvervsvenlighed har været afgørende i forhold til Biltema, og det betyder rigtigt meget for os.

Det nye varehus ventes fra start at beskæftige 40 medarbejdere – herunder et antal medarbejdere ansat på særlige vilkår.

Foto: Thisted Kommune

Forfatter
Tags

Related posts

Top