Østerild-vindmølle spiller Nephew’s sange i 240 meters højde

For første gang i seks år har Nephew med forsanger Simon Kvamm der er bosiddende i Klitmøller, netop udgivet ny musik. De danske fans kan nyde bandets tre nye sange på stream, vinyl og ikke mindst singlen ’Amsterdam’ i radioen – og nu kan den også høres i 240 meters højde i Testcenter Østerild. 

Bandet præsenterer nemlig nu også sangene fra Vinter – i – Ring’ på www.nephew.dk/overheard. Her kan man opleve sangene styret af tempoet på en af verdens største havvindmøllers skiftende rytme – året rundt, live. På rolige dage kan det derfor blive en noget langstrakt affære, hvor selv det korteste slag på lilletrommen bliver strukket til at vare flere sekunder. Andre dage kan man ane sangenes melodi og tekst. 

Sangene følger vindens, årstidernes og livets skiften i tråd med bandets ønske om at “tale om cirkler og hjul og ting, der går i ring, fremfor bobler og disruption og ting, der vækster. For vi lever alle i døgn og uger og årstider – alting kører rundt”, skriver Copenhagen Records i en pressemeddelelse.

 

 

Projektet er skabt af The Overheard og Nephew i samarbejde med Siemens Gamesa Renewable Energy, CAVI og Audiodesign ved Aarhus Universitet, DTU Vindenergi, Thisted Kommune, Daniel Rothmann og Thrane.nu.

Du kan se – og høre med- live HER

Foto: Copenhagen Records

Forfatter

Related posts

Top