Østerild sætter gang i branding- og udviklingsproces

Onsdag den 16. september inviterer borgerforeningerne i Hunstrup og Østerild til stort borgermøde. Her skal borgerne komme med forslag til udvikling og markedsføring af området, og det er startskuddet til at få udarbejdet en samlet udviklingsplan for Østerild og Hunstrup.

– Vi har mange muligheder i området med multihal, let adgang til naturen og ikke mindst det nationale testcenter for havvindmøller. Vi har en central og god beliggenhed og vi er en hel by med skole, børnehave, SFO, ældrecenter – men vi mangler en samlet plan for den fremtidige udvikling. For børnetallet er svagt faldende og der skal mere gang i foreningslivet omkring multihallen – lige som der er brug for flere udviklingstiltag indenfor erhverv, og den måde vi byder nye velkomne på i byen, siger næstformanden for Østerild Borgerforening Svenning Thomsen.

På borgermødet vil borgerforeningen byde velkommen og fortælle om den kommende proces. Derefter vil konsulent Jeanette Lund fortælle om, hvorfor det er en god ide at tænke strategisk og lave en udviklingsplan. Herefter bliver der gruppearbejde og målet er at etablere arbejdsgrupper, som indtil jul arbejder med input til udviklingsplanen. Herefter samles det hele og udviklings- og brandingstrategien kan så offentliggøres i marts næste år.

– Vi håber og tror på, at mange borgere vil bakke op og komme til borgermødet med alle deres ideer. Alle kan være med uanset hvad man brænder for – der er brug for alles indsats, hvis vi skal rykke. Og målet et netop, at vi bliver enige om den fælles fremtid for Østerild og Hunstrup, så vi kan trække på samme hammel fremover, siger Svenning Thomsen.

Det er midler fra Sparekassefonden, der gør det muligt, at få en konsulent til at styre hele processen og derfor er det også konsulent Jeanette Lund, der leder slagets gang til borgermødet.

Borgermødet starter kl. 19.00 og holdes i Multicenteret (klubhuset). Der er ingen tilmelding

Forfatter

Related posts

Top