Øster Assels klar til indvielse af byfornyelse

På Søndag den 11. juni klokken 10.00 indvies anden etape af byfornyelsen i Øster Assels.

– Vi rigtig glade for at snoren nu kan klippes til disse fantastiske faciliteter, som sikrer attraktive udfoldelsesmuligheder. Vi håber, at det kan få folk til at se det gode liv, man kan få ved at vælge at bosætte sig i Øster Assels eller området, siger Kjeld Bak fra Assels Sillerslev Beboerforening.

Der er etableret et helt nyt petanque anlæg. Det er en sport for folk i alle aldre, som mange på egnen har meget glæde af.

For de lidt mere hardcore motionister er der anlagt en ny hjerte- og motionssti på godt to kilometer. Ved stien er der desuden legeplads, gynger og tre stationer med moderne motionsredskaber samt et madpakkehus.

– Det falder helt i tråd med beboernes målsætning om at styrke fællesskabet og sundheden til glæde for beboerne og for at tiltrække nye borgere til området, siger Kjeld Bak.

Borgmester Hans Ejner Bertelsen holder indvielsestalen og klipper snoren. Herefter er der aktiviteter rundt på motionsstien og på petanquebanerne.

– Løbeklubben Pinen og Plagen har forlagt deres søndagstræning til byen, og mon ikke der dukker nogle” rigtige mænd” op. Alle kan deltage både gående og løbende. For de øvede løbere er der to længere ruter i omegnen, fortæller Kjeld Bak.

Han glæder sig over, at lokalområdet nu har taget endnu et skridt for at fremtidssikre byen, og man glæder sig til at vise projekterne frem.

– Efter løbet er der pølser med brød, sodavand og øl med musik, ligesom til et rigtigt rejsegilde, siger Kjeld Bak.

Foto : Venstre Mors

Forfatter

Related posts

Top