Ønsket om større lejligheder i millionbyggeri imødekommes

Egentlig skulle første spadestik til det første punkthus i det kommende millionbyggeri Klostertoppen i Nykøbing have været taget omkring 1. november.

Boligbyggeriet, som skal opføres på det grønne område ved Klosterparken, beskrives som det største bolig-byggeprojekt på Mors nogensinde. I alt skal der opføres 5 punkthuse i fire etager med i alt 60 lejelejligheder og 10 penthouse-boliger. Eller, det var i hvert fald planen.

– Vi har nu gennemgået den storm af henvendelser som vi modtog efter offentliggørelsen omkring sommerferien. Det viser et massivt ønske om store lejligheder, derfor har vi brugt tiden på at ændre indretningen så det rammer det som langt størsteparten af de kommende lejere helst vil have, fortæller Morten Stampe, direktør for Bodilsen Totalbyg som er totalentreprenør og udvikler på projektet.

– Altså 3 store lejligheder i stedet for 2 store og 2 små lejligheder pr. plan, uddyber han.

Med andre ord imødekommes ønsket om større lejligheder, men det er samtidig med til at forsinke projektet nogle måneder:

– Vi forventer, at kunne lave første spadestik til februar næste år, når der formentlig er opnået en byggetilladelse, fortæller Morten Stampe, der vil melde mere konkret ud, når tidsforløbet er på plads med byggesagsbehandlerne i Morsø Kommune.

Håbet, at boligerne i det første punkthus vil være klar til indflytning om et lille års tid – 1. november 2021. Punkthus nummer to igangsættes formentlig så det er indflytningsklart omkring februar/marts 2022.

– Penthouseboligerne i nr. 1 er som tidligere nævnt solgte, halvdelen af resten er ligeledes betinget solgte på nuværende tidspunkt, lyder det fra Morten Stampe, som slutter af med fortælle, at man nu vil gå i gang med igen at kontakte alle dem, som på nuværende tidspunkt har ytret ønske om at leje en bolig på forhånd.

Du kan læse mere om boligerne HER.

LÆS OGSÅ:

Penthouse-byggeri for millioner i Nykøbing

Foto/Illustration: A78 Arkitekter

Forfatter

Related posts

Top