Ølsmagning på Limfjorden

Morsø Turistbureau gentager successen fra sidste år og inviterer igen denne sommer på øl- og vinsmagning på Limfjorden – under smagningen sejles en flot 2 timers aftentur ud på fjorden.

Og der kommer ikke færre end fem afgange i juli og august med smagsoplevelser.

– Vi starter den 15. juli med en øl-smagningstur – denne aften er det øl fra Thisted Bryghus, vi serverer. Samtidig med øl-smagningen får vi en unik fortælling om Thisted Bryghus og mulighed for at nyde den flotte sejltur. Den 12. august er der igen mulighed for at møde en repræsentant fra Thisted Bryghus og smage deres fantastiske øl, fortæller Turistchef Bente Kristensen.

Og så går turen ellers til Belgien. I ølmæssig forstand.

– Den 22. juli og den 5. august er det Belgisk øl, vi smager på. Belgisk øl er anerkendt, som noget af det bedste øl i verden. I mange århundrede har munkene brygget øl på klostrene. Vi smager på ikke mindre end 6 forskellige af de allerbedste belgiske øl, serveret med sjove anekdoter og fortællinger, fortæller Bente Kristensen.

Og så bliver der ellers budt på en vintur også.

– ja den 3. august drejer det sig om vin. Under sejladsen fortæller sommelier Else Christensen fra Pedersborg Vin, om de gode kvalitetsvine, vi får lov at smage. Vinsmagningen består af velkomstdrink, en hvidvin, tre til fire forskellige rødvine og en god portvin. På sejlturen serveres en lækker Tapas fra Holmens Slagter i Nykøbing, fortæller Bente Kristensen.

Hun fortæller, at turene sejles med turbåden ”Bertha K”.

FAKTA:
Alle ture sejles fra Nykøbing Mors Havn med afgang kl. 19.00
Prisen for en ølsmagningstur er kr. 250,- pr. person og kr. 399,- pr. person for en Tapas/vincruise
Der er mulighed for køb af øl/vin efter sejlturen.
Billetter skal købes på forhånd enten på Morsø Turistbureau eller online på vores hjemmeside www.visitmors.dk

Forfatter

Related posts

Top