Ølkastende fan får lang karantæne

Ledelsen i Mors-Thy Håndbold har på et møde mandag eftermiddag besluttet at idømme den fan, der under kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold kastede øl efter dommeren, karantæne fra alle klubbens kampe fra dags dato og hele sæson 2019/2020.

– Vi kan selvfølgelig ikke på nogen måde lade det her gå upåagtet hen. Derfor har vi i dag haft et møde med den pågældende fan samt fanklubben Bette Balkan, hvor vi har gjort det klart, at den slags opførsel er helt uacceptabel og ikke vil blive tolereret, siger Sportschef Henrik Hedegaard.

Hos fanklubben Bette Balkan er man kede af sagen.

– Det er uacceptabelt og også imod klubbens og fanklubbens DNA. Derfor tager vi også straffen til efterretning og håber, at alle forstår sagens alvor. Det er en rigtig trist sag for alle parter, siger Jacob Mehl, formand for Bette Balkan.

Den pågældende fan er dybt berørt af sagen, og undskylder episoden overfor den involverede dommer, spillerne samt de øvrige fans.

– Og så er øjnene skarpt rettet mod de kommende kampe, hvor vi skal hente point, siger Sportschef Henrik Hedegaard.

Sagen er dog endnu ikke helt slut endnu. DHF er i gang med at undersøge episoden nærmere, og forventer inden for et par uger at have afgjort om Mors-Thy Håndbold skal straffes for den usportslige opførsel.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top