Øl-jubel : Thisted Bryghus er årets bryggeri igen igen

For andet år i træk kan Thisted Bryghus smykke sig med titlen Årets Danske Bryggeri.

Det er medlemmerne af forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster, der består af ca. 9000 medlemmer, som stemmer om vinderen af Årets Danske Bryggeri.

I forhold til de seneste fem års afstemninger om Årets Danske Bryggeri har rekordmange medlemmer deltaget i afstemningen på Danske Ølentusiasters hjemmeside.

– Det er en stor ære at overrække prisen som Årets Danske Bryggeri til Thisted Bryghus, som formår at brygge både gode hverdagsøl og øl, hvor brygmesteren gør sig særligt umage for at udfordre forbrugerne med nye smagsoplevelser, ikke mindst med råvarer fra Nationalpark Thy. Jeg bliver også nødt til at fremhæve klassiske øl som Limfjordsporter og Porse Guld, siger Anne Lise Knørr, formand for Danske Ølentusiaster.

Thisted Bryghus Årets Bryggeri 2016 2

Og der er også jubel blandt de ansatte på Thisted Bryghus.

– Det er en meget stor ære, for andet år i træk, at modtage titlen Årets Danske Bryggeri. Vi får bl.a. titlen fordi, vi formår at brygge både gode hverdags øl og øl, hvor brygmester Antoni Aagaard Madsen gør sig særligt umage for at udfordre forbrugerne med nye smagsoplevelser, ikke mindst baseret på råvarer fra Nationalpark Thy. Ligeledes fremhæves de klassiske øl som Limfjordsporter og Porse Guld, siger Bryggeridirektør Aage Svenningsen.

Thisted Bryghus har i årets løb lanceret ikke mindre end 10 nye øl på det danske marked, ikke mindst Cold Hawaii Rav uden humle, men med råvarer fra Nationalpark Thy og rav, indsamlet ved vestkysten samt de populære Jack & Beer med Whisky og Madagascar med ægte Vanilla.

 

Forfatter

Related posts

Top