Økonomisk støtte til tre projekter fra udlejningsbureau

Sol og Strand Feriehusudlejning i Klitmøller har nu sat navne på tre projekter, som vil få del i en pulje på 50.000 kroner.

Plejecenteret Klitrosen i Klitmøller får penge til en ny legeplads med gynger, vipper, sandkasse og legeredskaber, som såvel turister som lokale kan benytte. Håbet og målet er, at legepladsen vil bidrage til øget livskvalitet hos de ældre når børn og barnlige sjæle leger.

Desuden er det besluttet at støtte Vorupør Havbåde. I tidernes morgen var fiskeriet det alt overskyggende erhverv i Thy, og foreningen gør et uvurderligt arbejde i forhold til opkøb af gamle havbåde og restaurere dem, så de igen kan komme ud at sejle til glæde for feriegæster og lokale beboere. Lige nu har foreningen planer om at restaurere en gammel redningsbåd.

Endvidere har Krik & Omegns Beboerforening udsigt til en pose penge. Her arbejdes der ihærdigt på at etablere et fjordbad, og derudover ønsker foreningen at gøre området ved det lokale kulturhus mere attraktivt. Blandt andet vil man gerne opsætte borde og bænke, så feriegæster og fastboende får lyst til at slå sig ned og nyde udsigten.

– Der er tale om tre rigtig gode projekter, og heldigvis vil alle nominerede få del i håndsrækningen på de 50.000 kroner. Det bliver imidlertid op til husejerne, der er tilknyttet vores bureau, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede, siger Bente Krabbe Toftdal.

De tre kandidater skal nu i gang med at producere en video, som fortæller om projektet. Herefter får husejerne mulighed for at afgive deres stemme, og i august løftes sløret for, hvordan pengene fordeles.

LÆS OGSÅ:

Sol og Strand klar med økonomisk håndrækning

Foto: Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top