Økonomisk støtte til LykkeLiga i Thisted

Andelskassen støtter LykkeLiga i Thisted med 7.500 kr. fra bankens lokallånspulje.

Begrundelsen er, at håndboldinitiativet gør en vigtig forskel for en masse børn med særlige behov og deres forældre, og dermed er LykkeLiga med til at gøre Thisted og omegn til et bedre sted at bo.

LykkeLiga blev oprindeligt startet i 2016 af den tidligere professionelle håndboldspiller Rikke Nielsen, fordi hun savnede en sport, hun kunne dyrke sammen med sin datter Magda, der har Downs Syndrom. Siden da har projektet vokset sig stort og er blevet udbredt til store dele af Danmark, og det tæller i dag 36 klubber med mere end 550 spillere.

Siden 2018 har man også haft et LykkeLiga-hold i Thisted til stor glæde for de af områdets udviklingshandicappede børn og unge, der interesserer sig for håndbold.

– Der er i dag 20-25 børn og unge på holdet i alderen 8-16 år, så det er hurtigt blevet en stor succes her i Thisted – både blandt børnene og vi forældre. Trænerne får ikke noget for deres store indsats, de gør det ganske frivilligt, men fordi vi ikke er organiseret som en forening, går alle de penge, der kommer ind fra kontingenter, til halleje og lignende. Derfor tager vi med stor glæde imod alle bidrag og sponsorater, for det er disse bidrag, der gør, at vi kan tilbyde børnene nogle gode fælles oplevelser udover træningen, fx udflugter, sociale arrangementer og deltagelse i stævner. Vi håber også, at vi på et tidspunkt har fået samlet penge nok sammen til at kunne købe klubtøj til hele holdet, siger Chalotte Sigh Jakobsen, der er mor til Sine, som spiller på LykkeLiga-holdet.

– Hvis nogen her i området har fortjent et bidrag fra Andelskassens lokallånspulje, er det de lokale ildsjæle bag LykkeLiga. Det er ganske enkelt et utrolig godt og sympatisk tiltag, som udover at give motion skaber glæde, grin og positive oplevelser hos en række familier med udviklingshandicappede børn. Og så har LykkeLiga stort fokus på fællesskabet, hvilket er helt i tråd med vores værdier i Andelskassen, hvor netop samarbejde og fællesskab er grundstenene i bankens slogan ”Sammen kan vi mere, siger centerdirektør i Andelskassen i Koldby, Jesper Elkær.

Forfatter

Related posts

Top