Økonomi er en ting – budgetter er noget andet

Hvis Thisted FC skal have en chance for at bide skeer med de store i fx. 1. division, skal der flere penge på bordet.

Sådan lød den nøgterne konklusion fra Thisted FC’s formand Niels Jeppesen på klubbens generalforsamling tirsdag aften.

– Vi skal være bedre til at krasse penge ind, vi skal være bedre til at udvikle klubben, vi skal være bedre til at I får en fed oplevelse ved at kommer på sparekassen Thy Arena. Vi skal være bedre til alt, lød det fra Niels Jeppesen.

Han konstaterede samtidigt, at klubben er rigtigt gode til at “skære ind til benet” fordi der “ikke er noget at rutte med”.

– vi får betalt vores regninger nogenlunde til tiden. Er vi lidt i bagefter, er det fordi der er nogen, der ikke har betalt for sit sponsorat. Det giver store udfordringer i hverdagen. Som jeg ofte hører Karl Kristian sige; hvis nu bare de kommer i næste uge, så kan jeg få betalt den regning, der ligger her. Det kan til tider være en sej omgang, men sådan er det jo bare, konstaterede TFC Elite formanden.

Afhængige af at sponsorerne betaler til tiden
Han påpegede samtidigt, at det netop er derfor an laver et budget, der fortæller hvilke indtægter man har, og hvornår man har dem.

– Det sker desværre, at nogle aldrig kommer og så er det svært. Det har også været tilfældet i 2016. Vi har også lavet fejl, ansat en spiller, som man så ikke ville bruge. Har vi ikke alle prøvet det? At ansætte en og så går det ikke ! Det tror jeg, I alle kan nikke genkendende til. Når man skal ud af en kontrakt, koster det, desværre. Vi havde også håbet og troet på flere penge fra erhvervsklubben, det kom godt 100.000 kr mindre end budgettet, sagde Niels Jeppesen.

Brug de lokale sponsorer – og læg til den handel lokalt !
Han påpgede samtidigt, at den lokale sponsoropbakning er altafgørende og opfordrede til, at sponsorerne handler hos hinanden og bruger hinanden.

– Thisted FC kan kun være stolte over de sponsorer, vi har. Vores to hovedsponsorer; Thisted forsikring og Sparekassen Thy har været med til, at det her, kan lade sig gøre. Det vil jeg gerne sige tak for. Uden jer ingen divisions- og eliteungdomsfodbold i Thisted. Ud over alle I andre sponsorer, havde det ikke været muligt at skabe sådan en klub, slog Niels Jeppesen fast og opfordredede medlemmerne til at bakke alle sponsorer op i det daglige.

– Husk: bruger du en lokal, holder du gang i Thy og det er vigtig, sagde Niels Jeppesen.

 

 

 

Forfatter

Related posts

Top