Nyt netværk skaber vækst i Thy

Thy har for alvor sat sig solidt ind i kampen for at skabe virksomheder i byen. Det er et nyt netværk af investorere, der skal hjælpe de nyopstartede virksomheder med risikovillig kapital og sparing, så de nye virksomheder får en god opstart. Det skriver Tv2Nord.

Den første virksomhed, der nyder godt af hjælpen fra netværket, er Incendium.

Dronebilleder fra ulykker
Det lille firma Incendium sørger for at fastmontere kameraer på indsatslederbiler og sende droner afsted, når der sker ulykker, så der hurtigst muligt kan sendes billeder hjem til beredskaberne. Efter fire år har de to der står bag firmaet, Stian Eide og Thomas Baun, i Klitmøller allerede aftaler med flere politistationer og beredskaber i både Danmark og Norge.

Netværk skal skabe vækst i Thy
Francois Grimal fra Thy Erhvervsinvest mener, at de to indehavere har lavet et godt produkt med stort potentiale. For at de gode idéer som denne kan blive i Thy og skabe vækst, har han oprettet netværket.

– Det er ikke nemt at lave forretning i vores område, og det er ikke nemt at låne penge, så derfor tog jeg dette initiativ til at danne sådan en gruppe af investorer, som gerne vil se en udvikling i Thy, siger Francois Grimal.

Mændene bag Incendo ønsker at udvide internationalt og har et mål om at nå til blandt andet Canada. Det er noget af det som netværket nu skal hjælpe den lille virksomhed med at opnå.

Foto : Falck

Forfatter

Related posts

Top