Nyt lokalt koncept for virksomheder fra Thisted Forsikring

 

Et nyt erhvervskoncept og it-værktøj betyder at Thisted Forsikring giver endnu bedre service til lokale virksomheder. Konceptet bygger på den mangeårige erfaring selskabet har med at forsikre erhverv.

Enhver virksomhed er nemlig unik, fortæller administrerende direktør Dennis René Petersen:

– Og så skal virksomhedens forsikringer jo også være det! Derfor har vi udviklet et nyt it-værktøj som vores assurandører bruger til at lave en grundig gennemgang af virksomhedens behov. Og så plejer jeg at sige at vi ikke sælger forsikringer. Vi laver forsikringsløsninger der er værdiskabende for virksomheden. Derfor skal virksomhedens forsikringer og dækninger være skræddersyet til virksomheden, ikke en standardvare. Det synes vi er godt, lokalt forsikringshåndværk, siger han.

Pengene skal arbejde lokalt
Når en virksomhed har en skade og skal bruge sit forsikringsselskab, skal noget som regel repareres. Dennis René Petersen fortæller at Thisted Forsikring har en klar målsætning om at pengene skal ud og arbejde lokalt. Derfor hyrer Thisted Forsikring lokale håndværkere til at udbedre skader så ofte som overhovedet muligt.

– På den måde er man som kunde i Thisted Forsikring med til at sikre det gode liv her i lokalområdet. Vi hjælper simpelthen hinanden med at fastholde og skabe arbejdspladser og vækst. Det er vejen frem, slår den administrerende direktør fast.

De samme lokale værdier ligger bag når Thisted Forsikring støtter lokale foreninger, sportsklubber, projekter og ildsjæle. Forsikringsselskabet er nemlig blandt de virksomheder i området der giver flest støttekroner til det lokale liv. Det samlede støttebeløb ligger i omegnen af 3 millioner kroner om året, fortæller Dennis René Petersen.

– Vi er lokale helt ud i fingerspidserne. Det har vi været siden 1853, og det har vi tænkt os at blive ved med at være, lyder det uden tøven fra Dennis René Petersen.

Foto: Mette Johnsen

Forfatter

Related posts

Top