Nyt havneråd på Hanstholm Havn vil dele råd og anbefalinger

Fem centrale aktører fra erhvervs- og foreningslivet på Hanstholm Havn er gået sammen for at skabe et havneråd, der vil spille sig på banen og agere talerør for det lokale erhvervs- og foreningsliv på havnen.

Formålet er at sikre de bedst mulige betingelser for den fortsatte udvikling af havnen til gavn for havnen og dens brugere.

Det nedsatte havneråd vil løbende afholde møder for i fællesskab at drøfte havnens tilstand og efter behov involvere såvel Hanstholm Havn som Thisted Kommune og andre relevante parter.

Det nedsatte havneråd består af fem erhvervsdrivende og repræsentanter fra foreningslivet på Hanstholm Havn. Det er henholdsvis Carsten Beith, formand for havnens eksportørforening og partner hos FonFisk Hanstholm, Poul Nordtorp, formand for Hanstholm Havns grundlejerforening og indehaver af Hanstholm Bugserservice, Jesper Pedersen, bestyrelsesmedlem i Hanstholm Maritime Service Network og indehaver af Hanstholm Skibssmedie, Jan N. Hansen, formand for Hanstholm Fiskeriforening og Jesper Kongsted,indehaver af Hanstholm Fiskeauktion.

– Vi står midt i en forandringstid, hvor det mere end nogensinde før er nødvendigt at stå sammen og hjælpe hinanden for at sikre en langsigtet og stabil udvikling af Hanstholm Havn. Som havneråd vil vi derfor gå forrest, tage ansvar og i det hele taget gøre vores bedste for at støtte havnen og dens erhvervs- og foreningsliv. Det vil vi gøre i form af strategisk sparring, hvor vi deler vores viden, holdninger og erfaringer til gavn for havnens udvikling med blandt andre havnens ledelse og Thisted Kommune, som ejer Hanstholm Havn, lyder det fra Carsten Beith.

Forfatter

Related posts

Top