Nyt hærværk rettet mod kandidat fra Radikale Venstre

Jette Jepsen, der stiller op til kommunalvalget for Radikale Venstre på Mors, må nok en gang konstatere, at flere af hendes valgplakater er blevet udsat for hærværk.

For blot en uge siden kunne vi her på siden fortælle, at en stribe af Jette Jepsen valgplakater, som stod Limfjordsvej i Nykøbing, var blevet pløjet ned af hvad der formodes at være en bil. Efterfølgende blev de ødelagte plakater erstattet af nogle nye, som nu også er blevet udsat for hærværk.

Denne gang er flere af hendes plakater på Limfjordsvej og Næssundvej i Nykøbing blevet væltet, ligesom der er nogle, der har sat et stort kryds over hendes ansigt på flere af plakaterne.

– Jeg er rigtig glad for at man vil engagere sig i kommunalvalget og sætte sit kryds. Men der er nogen, der har misforstået noget. Vent til den 16. november – og det er på stemmesedlen man skal sætte kryds ved Jette Jepsen, skriver hun i et opslag på sin facebook-profil.

.
Alle tilfældene er af hærværk er blevet meld til politiet, og herfra kommer en klar opfordring fra politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted Jørgen Jensen:

– Jeg synes, at man skal lade de plakater være. Det er kun en kort periode (at de er der, red.), siger han.

Jette Jepsen fortæller, at det lige undersøges nærmere, om at hærværket begynder at blive et personligt angreb på hendes person som lokalpolitiker.

– Jeg tror og håber stadig at det er drengestreger uden personlig fokus, siger hun til LimfjordUpdate.dk.

LÆS OGSÅ:

Valgplakater pløjet ned: – Det må have givet buler i bilen

 

Forfatter

Related posts

Top