Nyt elevhold rykkede ind på slottet

Blidstrup Efterskole fyldtes endnu engang med nye og forventningsfulde unge beboere, da et nyt elvhold søndag rykkede ind på slottet.

Det er et kæmpe skridt at tage på efterskole. Det er angstprovokerende, at stå der i gårdspladsen med hele sit gamle værelse pakket ned i en stationcar, og ikke have nogen anelse om, hvordan det hele skal komme til at gå. Ikke at vide hvem man skal dele sit nye hjem med i mindst et år, og for nogle endda to. Ikke at kunne tage med mor og far tilbage, og ikke at vide, om man overhovedet kan lide maden eller den seng man skal sove i. Og så bliver der oven i købet taget billeder, når man står der!

– Ikke desto mindre er det hvert eneste år smilende, håbefulde og positive ansigter vi modtager på denne første skoledag, og ligesådan var det også i dag, fortalte PR-medarbejder på Blidstrup Efterskole, Iben Have, i går.

Hele holdet blev vel modtaget af medarbejdere og 2. års elever, som har knoklet for at få det sidste på plads. Alt fra hovedrengøring, og reparationer af lokaler og værelser til planlægning af skoleåret og koordinering af værelseskammerater og klasseinddelinger.

Flaget blev hejst, gruset revet, og kl. 14 strømmede det ind. Elever og forældre fik efter installering på værelserne velkomst ved forstander Karsten i hallen, efterfulgt af kaffe i kontaktgrupperne. Herefter sang og andagt og så var det farvel til mor og far.

 

Forfatter

Related posts

Top