Nykøbing-skoler renoveres for 2,8 mio. kr.

En række ombygnings- og renoveringsprojekter i skoleregi er på dagsordenen hos udvalget for Miljø og Teknik på Mors senere på ugen.

På M.C. Holms Skole i Nykøbing ønsker man sig en ombygning af administrationen, så ledelsen ikke længere skal sidde flere forskellige steder, men i stedet sidder samlet.

På Dueholmskolen skal klasselokalerne renoveres – det kommer til at ske i flere etaper.

Pris: 2,8 mio. kr.
Der er i budget 2018 afsat 1,4 mil kr. og afsat 1,4 mil kr. i 2019 til renovering af klasselokalerne på Dueholmskolen og til ombygning af administrationen på MC Holmskolen.

Ombygningen af administrationen på M.C. Holms Skole vurderes at koste i omegnen af 800.000 kroner. De resterende 600.000 kr. bruges på første etape på renovering af klasselokalerne på Dueholmskolen. Den samlede renovering på Dueholmskolen af to fløje á 400 m² vurderes inkl. nyt inventar og etablering af hems i aulaen mm. vurderes at kunne udføres for ca. 2.000.000 kr.

Renoveringen af skolerne forventes at gå i gang i løbet af i år, og forventes  færdiggjort i 2019, hvis altså medlemmerne i udvalget for Teknik og Miljø siger stemmer for. Senere skal beslutningen endeligt vedtages i kommunalbestyrelsen.

Illustration: Arkiv

Forfatter

Related posts

Top