Nykøbing-firma træder til: Skal ombygge Thy Hallen

Efter blandt 9 ansøgere at være udpeget som tilbudsgiver, har entreprenørfirmaet Jørgen Friis Poulsen meddelt Thisted Kommune, at man alligevel ikke ønsker at afgive tilbud på anden etape af byggeriet ved Thy hallen.

Projektets styregruppe har derfor, ud fra den allerede gennemførte evaluering af de 9 ansøgere, besluttet at indbyde entreprenørfirmaet Erling Jensen A/S, som er er hjemmehørende i Nykøbing, til at afgive tilbud.

Firmaet, som samarbejder med ERIK arkitekter A/S og EKJ Rådgivende Ingeniører A/S om projektet, har sagt ja tak til invitationen fra kommunen, og vil med andre ord derfor gerne byde ind på at løse den opgave, som entreprenørfirmaet Jørgen Friis Poulsen altså i sidste ende valgte at sige nej tak til.

Projektet – eller anden etape – indebærer en større ombygning af Thy Hallen, samt nybyggeri af et Center for Sundhed.

– I projektets styregruppe glæder vi os meget over, at firmaet Erling Jensen med kort varsel kunne springe til som tilbudsgiver. Jeg har tidligere nævnt, at vi har haft nogle dygtige og kvalificerede ansøgere at vælge mellem, og Thisted Kommune får med firmaet Erling Jensen og samarbejdspartnerne en tilbudsgiver med stærke referencer og erfaringer inden for relevante projekter, lyder det fra Esben Oddershede, der er formand for projektets styregruppe.

Der er tale om det største anlægsprojekt i Thisted Kommune i mange år. På budgettet er der afsat godt 100 mio. kr. til de tre delprojekter, hertil kommer 8 mio. kr. i tilskud fra Lokale og Anlægsfonden. Projekterne realiseres frem til 2023.

LÆS OGSÅ:

Byggeri ved Thy Hallen skrider frem

Arkivfoto: Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top