Nykøbing El-Service udvider vigtigt forretningsområde

Nykøbing El-Service udvider vigtigt forretningsområde med en ny afdeling for sikring og brand.

– Vi hjælper i forvejen mange kunder med løsninger inden for sikring og brand, men området ekspanderer konstant med ny teknologi og udstyr, så en særskilt afdeling for området passer bedst ind i vores strategiske udvikling, fortæller Claus Martinussen, adm. direktør i Nykøbing El-Service.

Virksomheden etablerer den nye afdeling med det formål at videreudvikle ydelsessortimentet på området med de nyeste produkter på markedet og fortsat hjælpe både private, virksomheder, regioner og kommuner.

Nykøbing El-Service arbejder især med løsninger inden for brandalarmer, overvågning og tyverisikring, og de tekniske løsninger er hovedsageligt baseret på åbne anlæg.

Byggeri bliver mere og mere komplekst, og dermed bliver brandalarmer og sikringsudstyr mere avanceret, og løsningerne skal i højere grad skræddersyes. Derudover er kravene fra forsikringsselskaber og bygningsreglementet stigende, især til brandsikring.

For at imødekomme branchens konstante udvikling er Nykøbing El-Service certificeret til at løse de komplekse sikringsopgaver, og med den nye afdeling vil området nu få ekstra fokus til fordel for kunderne.

Forfatter

Related posts

Top