Nykøbing El-Service har haft vokseværk

Energibesparende el-løsninger og produkter til øget tryghed efterspørges i dag i langt højere grad. Personlig kontakt, tydelig og professionel kommunikation og uddannelse af medarbejderne i produkterne er nøgleordene for væksten af den lokale virksomhed Nykøbing El-Service, der er flyttet i større lokaler på Soltoften 10 i Nykøbing.

De seneste år har Nykøbing El-Service oplevet en udvikling inden for salg og service af energibesparende el-løsninger og sikkerhedsprodukter.

Den gode økonomi, som både privatpersoner og erhvervsvirksomheder oplever, gør, at mange bygger nyt eller udvider boligen eller erhvervslokalerne, som de allerede har. Og det kan i den grad mærkes hos Nykøbing El-Service, fortæller indehaver Claus Martinussen:

– Folk efterspørger i højere grad rådgivning og vejledning end for blot et par år siden. Flere vælger energibesparende løsninger, som er godt for vores klima og kan mærkes på folks elregning.

Lørdag den 23. juni inviterer virksomheden til åbent hus kl. 10-14. Her kan man bl.a. opleve motorcykel trial-show, tågekanoner for fuld udblæsning og vinde flotte præmier:

– Vi giver lækkert fra grillen og fustagen og sørger for underholdning for hele familien, fortæller Claus Martinussen.

 

 

Forfatter

Related posts

Top