Nykøbing byder på julemagi i hele december

Nykøbings gågade og torve forvandles og udsmykkes i anledning af julen og er mere pyntet end tidligere. Samtidig byder december på en række aktiviteter og arrangementer samt udvidede åbningstider.

Lørdag den 1. december kan man opleve Bubber og Louise Dubiels Juleeventyr på Kirketorvet og fredag den 7. december kommer der besøg af julemandens rensdyr mens der samtidig holdes Jule By-Night med åbent til kl. 21.

Traditionen tro tænder borgmester Hans Ejner Bertelsen og julemanden det store juletræ på Kirketorvet fredag den 30. november kl. 17.15.

– Vi har i år i Handelsstandsforeningen valgt at give juleudsmykningen et løft. Vi har gjort os nogle rigtigt gode erfaringer med at udsmykke gågaden til Halloween i efterårsferien. I år vil man i anledningen af julen for eksempel møde rensdyr lavet af rundballer, halmballer lavet til gaver, masser af juletræer og selvfølgelig hygge og julebelysning. Som noget nyt er der kommet julebelysning i Havnegade på samme vis som gågaden, fortæller Michael Hansen, formand for Morsø Handelsstandsforening.

Der er naturligvis skruet ekstra op for julestemningen i gågaden i weekenderne. Hytterne på Kirketorvet er åbne med julegodter, håndværk mm. Børnene kan møde julemanden på Lilletorv, og det er også her, at børnene kan aflevere deres ønsker i julemandens postkasse og deltage i en konkurrence. Der vil også være mulighed for hestevognskørsel.

Bubber og Louises Juleeventyr
Lørdag den 1. december kl. 10 gæster makkerparret Bubber og sangerinden Louise Dubiel Kirketorvet med et moderne juleeventyr. I showet vil de sammen sørge for at få julehumøret op med sjov, sang og masser af julehygge.

– Jeg er sikker på, at Bubber og Louise Dubiel vil give ekstra julestemning på Kirketorvet og smil på læberne til børn og andre juleglade sjæle. De kommer til Nykøbing på Gang i Danmarks Juletour, fortæller Michael Hansen, formand for Morsø Handelsstandsforening.

Julemandens rensdyr kommer til byen
Fredag den 7. december er der Jule ByNight i gågaden, hvor der holdes åbent til kl. 21. Her er den en enestående mulighed for at opleve rigtige rensdyr på helt tæt hold på Kirketorvet fra kl. 16-18. Der vil blive rig mulighed for at tage fotos, klappe og kæle med de to søde rensdyr og hilse på de flinke nissepiger på Kirketorvet.

Børnene kan også møde Fætter BR og de kendte figurer fra Jesperhus Zik og Zak i gågaden til ByNight.

Se hele programmet for december via www.morshandel.dk

 

Forfatter

Related posts

Top