Nye oplevelser på Næssundfærgen i efterårsferien

I hele efterårsferien står færgeguider klar til at tage gæster med på en guidet rundvisning på den mere end 50 år gamle færge, MF NÆSSUND. Den særlige mulighed for at opleve færgen på arbejde, er en lille test på et nyt tilbud til færgens gæster i den kommende sommersæson.

– Det tager kun fem minutter at sejle over med Næssundfærgen mellem Mors og Thy, men mange gæster vil så gerne blive lidt længere. Det har vi hørt fra mange, og nu åbner vi her i efterårsferien op for muligheden, fortæller Henrik Olsen om baggrunden for den nye oplevelsesbillet.

– vi tager vores gæster i hånden og giver dem en guidet tur rundt i færgens kroge, både på dæk, over dæk og under dæk. Der er rig mulighed for at komme rundt i krogene og få stillet nysgerrige spørgsmål, fortæller ham.

Foto : Christian Kjeldsen

Fem guider står klar
Fem guider står klar til at vise rundt, og prisen for den særlige tur bliver 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn og kører dagligt i tidsrummet kl. 10.00-16.00.

– oplevelsesbilletten giver ubegrænset sejlads frem og tilbage på dagen Vil man have bilen med over, kan man få det til ”Rabatpris” på kr. 30,- som havde du købt rabatkort til færgen, fortælle rHenrik Olsen, der selv er én af færgeguiderne, der glæder sig til at vise gæsterne rundt.

Rundturen slutter naturligvis af i vores Tax-free butik, der er klar til efterårsferien, bl.a. med nye flotte tallerkner fra Jonna Juul, der passer til vores årskrus.

Forfatter

Related posts

Top