Nye ledere på plads i “hemmelig” loge

Odd Fellow Ordenen i Thisted har netop fået den nye ledelse på plads.

Det er en tilbagevendende begivenhed, som finder sted hvert andet år, normalt om foråret. Men som så meget andet blev det udskudt på grund af corona.

Der er fem personer i den lokale ledelse. Overmesteren fungerer som formand og er den person, der tegner logen og leder møderne. Undermesteren fungerer som næstformand. Sekretæren er, udover at have ansvaret for alle skriftlige arbejder, kandidat til at blive undermester næste gang, der sker rotation i ledelsen. Derudover er der 2 valgte embedsmænd, som sørger for, og har styr på logens penge, og som også indgår i den daglige ledelse. Det er kassereren og skatmesteren.

Denne gang har loge-brødrene valgt John Holst som ny overmester. Han har indtil nu fungeret som som undermester.

Helt som forventet blev den tidligere sekretær, Thorkild Bach, valgt som logens nye undermester. Niels Junget er som logens nyvalgte sekretær ny i embedsmandskredsen. Jørgen Østerby Pedersen indvilligede i at lade sig vælge for endnu en periode som logens skatmester, og går nu ind i sin 4. periode, så det er en erfaren broder, der passer på pengekassen.

Til logens kasserer valgtes Henning Holtebo. Tidligere overmester Kim Poulsen blev i forbindelse med indsættelsen af den nye overmester, udnævnt til logens fungerende eksmester. En post han, i lighed med de øvrige embedsmænd skal varetage i de kommende knap to år.

Selve indsættelsen, eller installationen som det kaldes i Odd Fellow Orden, af de nye valgte embedsmænd blev foretaget af et hold erfarne embedsmænd, som repræsenterer Storlogen med den regionale Storsire i spidsen.

– Det har været en besværlig tid i Coronaens tegn, og mit store ønske for den kommende periode skal være, at vi igen kan mødes omkring det kammeratskab og de værdier, som er kendetegnende for logen, lyder det fra den nyudnævnte overmester John Holst.

Forfatter
Tags

Related posts

Top