Nye Jesperhus-ejere vil fortsætte som hidtil

Det er kommet bag på mange, at brødrene Overgaard har solgt deres og deres forældres livsværk Jesperhus.

De nye ejere er First Camp, der regnes som førende indenfor resorts og campingpladser i Skandinavien. First Camp ejes af den skandinaviske kapitalfond Norvestor, der udelukkende investerer i nordiske virksomheder med potentiale for vækst og har stor fokus på bæredygtig udvikling.

– Jeg håber og tror på, at de nye ejere vil fortsætte det gode samarbejde med kommunen og den øvrige turisme på Mors. Jesperhus er en vigtig samarbejdspartner ved store events som Kulturmødet og Skaldyrsfestivalen, og det er i alles interesse, at samarbejdet fortsætter, siger Ellen Philipsen Dahl, der er formand for Morsø Kommunes  beskæftigelses- og erhvervsudvalg, til TV Midtvest.

De nye ejere oplyser, at man ikke har planer om at ændre i konceptet for Jesperhus:

– Jesperhus er et førende eksempel på at skabe attraktive fysiske oplevelser for gæsterne, og linke dette til en verdensklasse digital tilstedeværelse. Som nye ejere vil vi bevare alle disse gode ting og fortsat investere i universet. Jesperhus vil blive ledet som en separat enhed i vores kæde med sit eget brand, siger Johan Söör, der er direktør i First Camp.

First Camp driver i forvejen 55 campingpladser heraf seks i Danmark.

Jesperhus har været ejet af brødrene Jesper, Peter, Karsten og Ole Overgaard siden 1986. Brødrene overtog forretningen fra forældrene Niels og Edith Overgaard.

Jesperhus beskæftiger 40 fastansatte og cirka 400 sæsonarbejdere. Den nuværende ledelse i Jesperhus vil blive i virksomheden i transitionsperioden. Parallelt vil First Camp begynde at kigge efter en ny operationel leder, som vil træde ind i løbet af 2022.

Overtagelsen sker fra den 1. januar.

LÆS OGSÅ:

På udenlandske hænder: Overgaard-brødre sælger Jesperhus

 

Foto: Jesperhus

Forfatter

Related posts

Top