Nye JANY stole på Frøstrup Stadion

Spillere der er på bænken på FHIFs stadion i Frøstrup, kommer nu til at sidde ekstra godt. Den internationale, lokale virksomhed Be-Ge JANY A/S, der producerer sæder til specialkøretøjer, har nemlig sponsoreret 8 flotte stole til FHIFs to spillerbokse.

– Det er jo rent guld på carporten! Det ser vildt godt ud, og vi får simpelthen så mange positive tilbagemeldinger fra de klubber, vi har på besøg, siger Lasse Leander Jensen, der er bestyrelsesmedlem i Frøstrup-Hannæs Idrætsforening (FHIF).

Klubben er dybt taknemmelig for gaven, som de aldrig selv ville have haft råd til at investere i.

– Jeg tvivler på, at nogen tilsvarende klub som FHIF, har noget, der minder om det her. Folk lægger virkelig mærke til det. I det hele taget passer det godt ind, efter at vi i byen har fået malet og ryddet op på stadion, anlagt parkeringsplads, aktivitetsplads og tribune. Området tager sig bare rigtig godt ud nu, fortæller Lasse Leander.

Det var Be-ge JANY A/S, der henvendte sig til FHIF om ideen med stolene i spillerboksene, og Roy Pedersen, der er Area Sales Manager på Be-Ge JANY A/S, siger om baggrunden for sponsoratet:

– Vi synes jo, at det er lidt sjovt, at vi kan sponsorere nogle stole, som skaber opmærksomhed. Samtidig vil vi rigtig gerne støtte op om byfornyelsen i Frøstrup. Vi synes, det er fantastisk, at der er sket så meget i byen, og det vil vi gerne være en del af og vise vores støtte til, siger han.

Forfatter

Related posts

Top