Nye hæveautomater på vej i Frøslev og Sejerslev

Størstedelen af den yngre generation har formentlig aldrig stiftet bekendtskab med en hæveautomat. Men særligt for den ældre del af befolkningen, hvor digitale løsninger ikke nødvendigvis fylder så meget i hverdagen, er de lokale hæveautomater næsten uundværlige.

Derfor har Frøslev-Mollerup Sparekasse nu på opfordring fra rigtig mange kunder, besluttet at udskifte de gamle automater i Frøslev og Sejerslev på Mors, i stedet for blot at afvikle dem.

– Vi mener, at vi som øens eneste lokale pengeinstitut har en særlig forpligtelse til at servicere indbyggerne og turister på Mors så godt som muligt, når blot der er fornuft i tingene. Det mener vi bestemt der er i udskiftningen af pengeautomaterne, oplyser sparekassen i en pressemeddelelse

Mange taler om det kontantløse samfund og om et faldende behov for tilstedeværelse i yderområderne. Men det er nok primært dem, der gerne vil spare omkostninger ved at samle deres aktiviteter omkring de større byer, står der videre i pressemeddelelsen:

– Vi har en anden opfattelse af tingene. Vi tror på, at et pengeinstitut skal interessere sig for at servicere lokalområderne, som jo er vores naturlige markedsområde. Det er her vi lever side om side med kunderne på godt og ondt.

 

Forfatter

Related posts

Top