Nye erhvervskonsulenter i Thisted Forsikring

Stor tilgang af kunder får nu Thisted Forsikring til at ansætte to erhvervskonsulenter til at servicere det voksende marked af små og mellemstore virksomheder.

Valget faldt på Brian Rosenkrantz Bech, der  er udlært i Thisted Forsikring og har mange års erfaring fra branchen – samt Rene Potempa, der har været ansat i flere år hos Alm. Brand Erhverv hvor han ligeledes varetog erhvervskunderne i Herningområdet.

Mens Brian Rosenkrantz Bech får base i Thisted, vil Rene Potempa på base på kontoret i Herning.

De to erhvervskonsulenter har arbejdet tæt sammen med direktionen hos Thisted Forsikring for at skabe et nyt og unikt erhvervsprodukt som både gør det lettere for små og mellemstore virksomheder at gennemskue dækningerne på deres forsikringer, og samtidig større gennemsigtighed gennem tæt sparring med kunderne.

– Forsikringer kan være et komplekst område for den enkelte virksomhed. Ofte erfarer man først forsikringens dækning, når der opstår en skade. Vi tror på at et tæt samarbejde imellem virksomhed og forsikringsselskab giver den største tilfredshed for den enkelte kunde. Vi vil gerne rådgive om de rigtige dækninger, så kunden får mulighed for at foretage de rigtige valg. Vi vil også efterfølgende sikre at dækninger er ajourførte i forhold til kundens aktuelle behov. Nu starter vi op med de to erhvervskonsulenter, og senere på året lancerer vi flere nye tiltag på produktsiden. Selv om vi er en virksomhed med 157 år på bagen, er vi i stadig udvikling, siger salgsdirektør Preben Hansen.

Foto : Brian Bech til venstre, Rene Potempa til højre.

Forfatter

Related posts

Top