Nye erfarne folk til Steenbergs Hotel & Brasserie

Steenbergs Hotel & Brasserie i Nykøbing har styrket den daglige ledelse.

1. oktober tiltrådte erfarne Peter Schyum som hotelchef. Derudover kommer han også til at indgå i køkkenteamet, hvor køkkenchef Allan Poulsen fortsat vil definere den gastronomiske stil i brasseriet.

Peter Schyum og Allan Poulsen kommer med andre ord til at supplere hinanden.

Peter Schyum har beskæftiget sig med mad og fødevarer hele sit arbejdsliv. Gennem en årrække drev han Restaurant Belle Epoque på havnen i Nykøbing. Han afhændede restauranten sidst i 2004 og har siden beskæftiget sig med fødevareuddannelser. Først som underviser i Viborg, men fra 2015 på EUC Nordvest i Thisted, hvor han som uddannelseschef har været med til at udvikle og etablere konceptet Nordic Food College, som i dag har til huse på Mors.

Peter Schyum tiltræder på Steenbergs efter en meget travl sommer. Dog er der stadig opgaver nok at tage fat på, blandt andet udviklingen af selskabs-arrangementer.

– Steenbergs Hotel og Brasserie har ligesom mange andre i branchen været presset på køkken- og restaurantpersonale. Nu bliver det muligt at udvide åbningstiden, og fremover vil vi også kunne tilbyde selskaber i større udstrækning, siger hotelværtinde Annemette Pontoppidan.

Ny restaurantschef med international erfaring
– Tillige har vi besat posten som restaurantchef med erfarne kræfter. Det er Jesper Mørk, der er tiltrådt den stilling, fortæller hun videre.

Jesper Mørk stammer fra Vejle-området, men blev tilbage i 90’erne udlært tjener på Sallingsund Færgekro – faktisk startede han sin karriere i tjenerfaget på det daværende Hotel Pakhuset i Nykøbing.

Sidenhen har Jesper Mørk arbejdet med restaurantfaget på højt internationalt niveau, herunder på flere Hilton hoteller i Beijing, Kina og i Thailand. Senest har Jesper Mørk været catering-manager hos DFDS, hvor han var part i udviklingen af et nyt gastro-koncept på Oslobådene.

Grundet Corona blev Oslobåden og det tilhørende koncept indstillet, hvorfor han i foråret 2021 valgte at flytte til Mors igen.

Jesper Mørk skal sammen med det øvrige restaurant-team udvikle brasseriemiljøet med gode cocktails og lækre vine. Samtidig vil han stå i spidsen for uddannelse af Steenbergs restaurant-personale.

Summe af liv
Annemette Pontoppidan vil fortsat være værtinde på Steenbergs, men ser frem til lidt mere fritid, efterhånden som de nye ansigter og tiltag falder på plads.

– Det er målet, at Steenbergs gerne skal komme til at summe af liv alle ugens dage – på à la carte-fronten og selskabs-siden. Processen med at skabe endnu mere liv er allerede godt i gang, slutter Annemette Pontoppidan.

Forfatter

Related posts

Top