Nyanlagt cykelsti er klar i starten af april

Regn og museumsudgravning er blandt de forhold, der har drillet anlægsarbejdet mellem Bedsted og Hurup. Men nu skrider arbejdet stabilt fremad

Således vil den nyanlagte godt 5 kilometer lange cykelsti mellem Bedsted og Hurup være færdig i starten af april. Sådan lyder meldingen fra drifts- og anlægsafdelingen i Thisted Kommune.

– Det glæder mig, at arbejdet nu skrider godt og stabilt fremad, siger Ejgil Haurum, drifts- og anlægschef i Thisted Kommune.

I ugerne op til nytår var der flere forskellige forhold, der drillede Koldby Entreprenør A/S.

Her graves der tæt ved omfartsvejen ved Hurup før jul. I denne uge arbejdes med at etablere tunnel under vejen. Foto: Thisted Kommune.

Udover regnvand er arbejdet også blevet forsinket af, at Museum Thy måtte foretage en udgravning af en byhøj, at entreprenøren har fået stjålet generatorer, så pumpning af regn- og drænvand er blevet generet – og desuden har der været behov for at omlægge nogle uventede drænledninger flere steder på den 5,5 kilometer lange strækning mellem Hurup og Bedsted. Derfor er arbejdet forsinket omkring seks uger.

Lige nu arbejdes der på en tunnel under omfartsvejen ved Hurup. Dette arbejde skal være færdigt 31. januar, og derfor er en del af Ashøjvej spærret, og indtil da vil der være omkørsel via Kirkevej, Toftegade og Jernbanegade.

Thisted Kommune forventer, at arbejdet med at lægge det første lag asfalt (bærelaget) på cykelstien sker senest 7. februar.

Den reviderede tidsplan forudsætter, at der ikke sker flere uforudsete ting.

Foto: Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top