Ny viceskoleleder på plads på M.C. Holms Skole

De mindste skoleelever i Nykøbing kan efter sommerferien se frem til at møde deres nye viceskoleleder på M. C. Holms Skole. Hun hedder Vinnie Dalgaard og kommer fra en stilling som skoleleder ved Vestervig Skole i Thy.

– Vi har ansat en ny dygtig viceskoleleder med en baggrund og erfaring, som vil komme både elever, forældre og medarbejdere til gode. Vinnie Dalgaard er også god til at skabe relationer, samarbejde og trivsel, og hun har en tilknytning til lokalområdet. Vi glæder os meget til samarbejdet, udtaler skoleleder René Bojsen fra M. C. Holms Skole.

I sin ansøgning gav Vinnie Dalgaard blandt andet følgende beskrivelse af sig selv:

– Jeg er positiv, engageret og detaljeorienteret. Jeg trives i samarbejde med mine kolleger og medarbejdere med afsæt i et i min optik essentielt fundament bestående af et anerkendende, trygt og tillidsfuldt arbejdsmiljø. Jeg er pligtopfyldende og stiller høje krav til både mig selv og andre.

– Jeg er nysgerrig på og god til at skabe en gensidig tillidsfuld kontakt til mennesker omkring mig. Jeg er målrettet og gerne den, der tager en god andel af opgaverne og arbejder engageret med disse. Et godt arbejdsmiljø ser jeg som det absolut væsentligste på en arbejdsplads og bidrager hertil.

I hendes ledelse lægger Vinnie Dalgaard vægt på målet: “skole for børnenes skyld”, og hun ser børnene og forældrene, som skolens vigtigste samarbejdspartnere. Hun ser også et stort potentiale i samarbejdet mellem børnehaver og lokale aktører.

Hun har tidligere arbejdet som lærer på Dueholm Skole og Glyngøre Skole og har en diplomuddannelse i ledelse fra UCN Aalborg.

Hun er gift og bor med mand og tre børn i landejendom i Nautrup i Salling. Fritiden bruges med den store familie, som bor tæt på og med en god bog eller ude i naturen i løbe- eller gåsko.

Forfatter

Related posts

Top