Ny turistchef tager på turné

Thy Turistforening står ved en skillevej, og det er baggrunden for, at foreningens nye turistchef Mai Manaa nu arrangerer dialogmøder med ildsjæle og erhvervsfolk i hele kommunen.

I et direkte brev inviterer hun medlemmerne til en åben snak om, hvor turisterhvervet står i lyset af, at Thisted Kommune har valgt at gå med i Destination Nordvestkysten.

Mai Manaa håber at få direkte kontakt til alle i Thy, der har en interesse i turistudviklingen, når hun i næste uge tager på turné fra nord til syd.

– Det er så vigtigt, at folk kommer ud af busken med det, de har på hjerte. For det er nu, vi skal sætte kursen for fremtiden, understreger Mai Manaa.

Mai Manaa blev konstitueret som turistchef den 27. november sidste år, og derfor vil hun på den kommende uges møder præsentere sig selv og sine visioner.

Ved at møde folk ansigt til ansigt- over et par pindemadder og en kold øl – håber hun at få konstruktive ideer og  input til, hvad hun kan gøre for at sikre de bedst mulige vilkår for turismen i Thy.

Thy Turistforenings ansatte bliver virksomhedsoverdraget til den ny Destination Nordvestkysten pr. 1. april, og derfor er det en helt ny virkelighed, som turistforeningen skal navigere i fremover.

– Tag din frisør, chauffør eller tømrer med. Tro mig, så står vi stærkere over for fremtidens vinde, lyder det fra Mai Manaa.

Frøstrup Gl. Kro, Frøstrup: 27. januar kl. 17-19

Det Nordatlantiske Fyr, Hanstholm: 28. januar kl. 17-19

Hotel Thinggaard, Hurup: 29. januar kl. 17-19

Surf and Work (Den gamle skole), Vorupør: 30. januar kl. 17-19

Plantagehuset i Thisted: 31. januar kl. 13-15

Gerne tilmelding til Thy Turistbureau, info@thy.dk

Foto: Thy Turistforening

Forfatter

Related posts

Top