Ny trafikapp fra Vejdirektoratet

Vejdirektoratet lancerer en ny app “Trafikinfo” til bilister, der gerne vil undgå køer og uventede overraskelser, når de er ude at kører på vejene

Ved hjælp af “Trafikinfo” kan man nemt og hurtigt få et overblik over den aktuelle trafiksituation og igangværende vejarbejder i hele landet.

– Hvis du for eksempel skal køre hjem fra arbejde om eftermiddagen, kan du bruge “Trafikinfo” til at undersøge, om der er køer eller andre forhold, der medfører forlænget rejsetid på din vej, fortæller Christian von Huth fra Vejdirektoratets Trafikdivision og fortsætter:

– Og det unikke ved “Trafikinfo” er, at den automatisk læser trafikmeldingerne op. Dermed kan den bruges undervejs på turen. Desuden kan “Trafikinfo” også give besked om, hvad der er sket, hvis der for eksempel er kø på vejen på grund af et uheld, ligesom den kan oplyse om, hvornår en vej forventes genåbnet.

Den nye app er gratis. Den rummer aktuelle trafikmeldinger, oplysninger om vejarbejder for hele landet samt aktuelle rejsetider og eventuelle forsinkelser på udvalgte strækninger. App’en giver også adgang til LIVE billeder fra over 250 webkamera langs det danske vejnet.

Den er udstyret med et minimalistisk design med en simpel brugergrænseflade, der følger de mest almindelige konventioner, for både Android og iPhone, så man med ganske få fingerstrøg kan finde de oplysninger, man har brug for.

– Vi har gjort meget for at gøre “Trafikinfo” så enkel og let at bruge som muligt, så det er hurtigt at finde lige netop de informationer om trafikken, som man skal bruge, siger Christian von Huth.

Hent app her:
iPhone
Android

Forfatter

Related posts

Top