Ny træner til FC Thy Piger’s U18-hold

Når U18-pigerne i FC Thy igen snørrer læderstøvlerne efter sommerferien for at blive klar til efterårets udfordring i DM-rækken, så bliver det med en ny cheftræner på banen.

FC Thy Piger har nemlig indgået et samarbejde med Lars F. Nielsen som ny træner.

– Jeg kender Lars F. Nielsen som en dybt engageret og meget dygtig træner, som jeg er sikker på kan flytte rigtigt meget omkring vores U18 DM-hold. Derudover er jeg overbevist om, at han med sin store erfaring også vil bibringe hele trænerteamet i FC Thy Piger noget nyt og spændende, siger formand Bent Andersen om samarbejdet.

54-årige Lars F. Nielsen er i forvejen et kendt ansigt i fodboldkredse i Thy med mange år som ungdomstræner, talentchef og uddannelsesansvarlig i Thisted FC.

Han trænede gennem en længere årrække U15 drenge, og har også været fast inde over U17 i Thisted FC gennem mange år. Nu glæder han sig til at prøve kræfter med pigefodbolden:

– Det er lidt anderledes at arbejde med pigerne end med drengene. Nogle ting er man nødt til at gøre på en anden måde for at lykkes, men for mig handler det grundlæggende om at skabe udvikling hos de spillere, jeg har i truppen. Når det kommer til arbejdet med den enkelte spiller så er der lige så mange forskelligheder hos pigerne som hos drengene, så det bliver helt sikkert spændende, siger han.

Brænder for talentudvikling
Udover sin kommende trænergerning i FC Thy Piger, er Lars F. Nielsen også DBU-trænerrådgiver og instruktør på C-trænerkurserne i DBU-regi.

– Talentudviklingen har alle årene været det jeg brænder for. Nu bliver det spændende at arbejde med samhørigheden i det i FC THY PIGER, for det er jo afgørende for et U18DM hold, at der bliver arbejdet med det hele vejen op gennem årgangene, siger Lars F. Nielsen.

Og det er bestemt en mand, der brænder for spillet og udvikling af spillerne, som nu kommer på hold i pigeklubben:

– Jeg ved, at Lars ikke går på kompromis med noget, så når han har sagt ja, så får vi en Lars F. Nielsen som er 100 procent på, og jeg er stolt over, at det er lykkedes at trække en kapacitet som ham til pigefodboldverdenen, slutter formand Bent Andersen

Forfatter

Related posts

Top