Ny struktur i Thisted FC: Stifter holdingselskab

Selskabet bag Thisted FC Elite har gennem de seneste år haft det svært økonomisk.

Derfor har klubben valgt at indføre en ny strategi og en 2025-vision, som skal være medvirkende til at øge værdien i Thisted FC. Det skriver klubben i et netop udsendt nyhedsbrev.

– I vores område er der en stærk lokal patriotisme at finde. En patriotisme, der skal være medvirkende til, at Thisted FC formår at rejse sig igen og sikre en bæredygtig økonomi, hvilket
blandt andet skal være medvirkende til at sikre optimale betingelser for klubbens interessenter, står der bl.a. i brevet.

– Thisted FC er mere end blot Thisted. Thisted FC repræsenterer Thy, hvilket er et unikt område, der indebærer 21 forskellige fodboldklubber og omkring 3.000 aktive fodboldspillere. Vi, hos Thisted FC, ved godt, at klubben står overfor nogle udfordringer. Udfordringer vi har tænktos at overkomme. Vi vil fremadrettet arbejde målrettet for at sikre en mere stabil indtjening og øge værdien og samarbejdet med vores sponsorerer. Vi er bevidste om, at klubben til tider har manglet en samlet harmoni, hvilket har skyldtes for mange decentrale interessentgrupper internt hos Thisted FC. Dette har været medvirkende til at besværliggøre gennemsigtigheden i klubben, står der videre.

Bliver til et holdingselskab
Derfor er det blevet besluttet at stifte et holdingselskab. Planen er, at det nye selskab fremadrettet skal samle de kommercielle interesser for klubben og dermed centralisere den økonomiske indtjening. Herfra vil økonomien så internt blive kanaliseret ud til klubbens fokusområder.

– Under dette holdingselskab finder vi overordnet to forskellige fokusområder, hvilket er et fremtidigt akademi, der i øjeblikket er i støbeskeen samt det eksisterende eliteselskab, der fremadrettet danner rammerne for eliteherrer, elitekvinder og eliteungdom. Visionen for denne omstrukturering er klar. En vision, der bygger på en stærk sportslig strategi og struktur, hvor fokus er at sikre sportslige resultater i topklasse, som er baseret på en bæredygtig økonomi, står der i nyhedsbrevet.

I det kommende holdingselskab finder man lokale og slagkraftige erhvervsfolk i form af Aage Svenningsen, Erik Hundahl, Leo Smed, Kurt Holm, Niels Jørgen Pedersen og Peter Boel.

Udover etableringen af det kommende holdingselskab er der også blevet stiftet en ny bestyrelse i Thisted FC Elite A/S. Ny bestyrelsesformand for Thisted FC Elite A/S er Peter Boel. Udover ham er Aage Svenningsen, Bjarne Breinholt og Niels Jeppesen også at finde i bestyrelsen. Dertil er FC Thy – Thisted Q repræsenteret gennem Mikael Nielsen, mens Per Nørgaard repræsenterer klubbens amatørafdeling.

Foto: Thisted FC

Forfatter
Tags

Related posts

Top