Ny storsejr til HF Mors U15

U15-drengene fra HF Mors hev i weekenden endnu en storsejr hjem i 1. division. Med de to point der blev sikret på udebane mod Viborg er der lagt op til en spændende kamp om førstepladsen i puljen mod Herning fH på søndag.

Men først lidt om kampen mod Viborg som HF Mors vandt sikkert med 28-17.

Med sejren i Bjerringbro i i forrige spillerunde blev målsætningen om en puljeplacering i top 2 indfriet, og dermed en plads i 1. division A efter jul.

– Vi har indtil videre spillet et rigtigt flot efterår, med kun få bump på vejen. Et af dem kom hjemme i Nykøbing i slutningen af oktober måned, hvor vi måtte nøjes med uafgjort imod Viborg HK. Derfor lå der en motivation i at vise, at skuffelsen fra det uafgjorte resultat ikke skulle gentage sig, fortæller træner Rune Lanng og fortsætter:

– Efter en lidt rodet start, hvor vi fulgtes ad til 4-4 efter ca. 10 min., formåede vi for alvor at trække fra. De sidste 15 min. af 1. havleg spillede vi næsten fejlfrit. Godt forsvarsspil, gode redninger og tempofyldt angrebsspil ført an af Anton Houe gav os en pauseføring på 14-6. Starten af 2. havleg blev mere lige, hvor begge hold kom nemt til scoringer, inden vi i slutningen af kampen fik øget vores føring, som til sidst gav en sejr på 28-17.

 

Forfatter
Tags ,

Related posts

Top