Ny øl og Simon Kvamm tager Cold Hawaii til nyt niveau

Man blev helt tørstig, da tidligere brygmester og troldmand Peter Klemensen fortalte om den nye Cold Hawaii øl, som Thisted Bryghus i dag præsenterede i samarbejde med Friends of Cold Hawaii.

Det er ikke en hvilken som helst øl. Den er brygget på råvarer, der vokser på den samme kyststrækning, som er hjemsted for de 31 surf spots, der gør vestkysten i Thy til et at Europas bedste til surfing.

Fadder til øllen er legendariske tidligere brygmester på Thisted Bryghus, Peter Klemensen bedre kendt som “Klemme”, og nuværende brygmester på Thisted Bryghus, Antoni Aagaard Madsen

– De seneste 10 år har jeg travet rundt i Nationalpark Thy. Jeg mener nu, at jeg med havtorn, klitrose og porse har fundet de lokale ingredienser, som kan få øllen til at svæve over Cold Hawaii. Øllet er brygget efter principperne Ny Nordisk Øl og tilpasset det nordiske køkken. Jeg er stolt af resultatet, sagde Peter Klemensen

Cold Hawaii øl

Friends of Cold Hawaii og Thisted Bryghus præsenterede Simon Kvamm som protektor for Cold Hawaii øllen.

– Jeg kender flere af folkene bag Cold Hawaii-bevægelsen og synes det, de har gang i, er spændende. Jeg kan lide øl, så Cold Hawaii øllen er bestemt én af dem, sagde Simon Kvamm.

Kvamm laver koncerter i Klitmøller
Det var ikke den eneste grund til at han var taget turen fra København til Thy.

– Jeg har tilbudt at hjælpe til, og skal stå for at skaffe noget underholdning til den lille scene i Redningshuset i dagene 17.-18.-19. september under Cold Hawaii PWA World Cup. Jeg glæder mig til nogle forhåbentlig gode aftener med champagne-løftestangen i den ene hånd og en Cold Hawaii øl i den anden, afslørende Simon Kvamm.

Cold Hawaii PWA 04

Milesten for Cold Hawaii
For Finn Jorsal, præsident for Friends of Cold Hawaii, markerede dagens nyheder endnu en milesten i historien om Cold Hawaii.

– For 10 år siden var der ikke mange, der kendte til Cold Hawaii. Gennem en sjælden blanding af blod, sved, tårer og stedets kvaliteter har vi med Cold Hawaii PWA World Cup skabt en helt unik event. Simon og vores øl bliver en del af det univers. Det betyder, at vi nu også får fornemmelsen af, hvordan Cold Hawaii smager og lyder. Vi tager dermed Cold Hawaii til et helt nyt niveau, sagde Finn Jorsal.

Cold Hawaii øllen kan indtil videre fås i Thy, på Mors, Hanherred og Thyholm. Som det eneste sted uden for dét område sælges øllen på Bremen Teater i København.

Forfatter

Related posts

Top