Ny nyhedsansvarlig på LimfjordUpdate.dk

Christian Kjeldsen, der i flere år har fungeret som nyhedschef på LimfjordUpdate.dk fratrådte igår officielt sin stilling.

I samme forbindelse vender en gammel kending i form af Leon Sørensen tilbage til LimfjordUpdate.dk og Radio Limfjord. Han kommer fra og med idag til at stå i spidsen for nyhedsdækningen på LimfjordUpdate.dk:

– Vi har været glade for at have haft Christian Kjeldsen med på holdet, men nu hvor han har valgt at søge nye udfordringer er jeg samtidig glad for, at Leon Sørensen efter et par måneders fravær har takket ja til at komme tilbage til os, fortæller Radiochef Allan Josefsen.

Leon Sørensen skal udover nyhederne også i studiet og sende sit eget radioprogram i en rolle som de fleste kender ham i.

– Der går dog lige et par uger inden vi slipper Leon løs i studiet igen. Nu skal han først og fremmest finde sig til rette i nyhedsstolen, fortæller Allan Josefsen.

Nyheds-skrivning er dog ikke ukendt land for Leon Sørensen, idet han i et par år fungeret som nyhedsskribent og afløser på netop LimfjordUpdate.dk

Forfatter

Related posts

Top