Ny multibane skal styrke det lokale fællesskab

Frøstrup Hannæs IF og Koldby-Hørdum IF gik i går 400.000 kroner hver fra DBU og Nordea Fonden til anlæggelse af en multibane.

Banerne, som er til fri afbenyttelse for alle interesserede døgnet rundt, bliver anlagt med støtte fra Nordea-fonden og DBU. De øvrige givere til den fuld finansierede bane er: Den grønne ordning, Lokale og Anlægsfonden, samt Thisted kommune.

Frøstrup Hannæs IF er en af 14 klubber, som får andel i de fem millioner kroner, som Nordea-fonden og DBU støtter anlæggelsen af multibaner med i 2015.

– Multibanen i Frøstrup bliver en del af byudviklingsprojektet, et unikt aktivitetsområde der kan bruges hele året. Området taler til såvel menneskets krop og sjæl. Multibanen som et stort aktiv for klubben. Det er ligeledes en stor håndsrækning i bestræbelserne på at tiltrække flere spillere til ungdomsholdene og sikre gode rammer for vores seniorspillere, siger foreningens formand Gert Søndergaard Petersen.

Samlede pris for banen med bundopbygning/asfaltbelægning og anlæggelse af bane samt alt udstyr er 1.173.431 kroner. Anlæggelsen af banen er nu fuld finansieret.

Multibanen forventes indviet i juni.

Forfatter

Related posts

Top