Ny-morsingboer kommer gratis til Sommerkoncert

Der er blevet talt meget om integration i de seneste uger, og for arrangørerne af Sommerkoncerten på Årbækmølle Strand, bliver det ikke kun ved snakken.

– Det er 10. gang vi omdanner strandengen til koncertområde, og det skal fejres. Vi vil gerne vise områdets gæstfrihed, og derfor byder vi nye tilflyttere velkommen med gratis Sommerkoncert. Det er vores bidrag til en god integration, selv om tilflyttere jo aldrig bliver rigtige morsingboer, siger Henrik Olsen, der er en af arrangørerne, og selv er indvandret fra Thy.

Tilbuddet gælder alle, der er flyttet til Mors indenfor det seneste år. Men det er ikke kun tilflyttere, der kan komme gratis til koncert.

– Det er jo sket tidligere, at nogle af gæsterne er ”sejlet” fra koncerten. Vi vil også gerne opbygge en tradition for, at gæster sejler til koncerten. Derfor tilbyder vi alle, der ankommer til koncerten fra vandsiden gratis entré, siger Henrik Olsen.

Arrangørerne har også tænkt på de ældre medborgere.

– Vi ønsker at dele den gode oplevelse med vores ældre medborgere, der bor på institutioner. Derfor kan alle institutioner kontakte os og få en aftale om gratis adgang for borgere med hjælpere, siger Henrik Olsen.

Årets Sommerkoncert bliver holdt på lørdag 20. juni. Se mere på www.sommerkoncert.dk

Forfatter

Related posts

Top