Ny kommunaldirektør på plads

Struer Byråd godkendte tirsdag aften ansættelsen af den 59-årige Jesper Thyrring Møller som kommunaldirektør i Struer Kommune med tiltrædelse den 1. februar 2020.

Jesper Thyrring Møller kommer fra kommunaldirektørposten i Hedensted Kommune, som han har haft siden kommunesammenlægningen i 2007, hvor han kom fra samme stilling i den tidligere Tørring-Uldum Kommune.

– Jeg glæder mig til at byde Jesper Thyrring Møller velkommen. Jeg er sikker på, at han med sin mangeårige erfaring med kommunal topledelse og store interesse for den udvikling, Struer Kommune er inde i, kan være med til at bringe kommunen videre i den retning, byrådet har lagt, og sammen med ledelse og medarbejdere videreudvikle kommunen som et attraktivt sted at være borger og drive virksomhed, udtaler borgmester Niels Viggo Lynghøj.

Jakob Bisgaard har været konstitueret kommunaldirektør siden august hvor Mads Gammelmark fratrådte stillingen. Jakob Bisgaard vender fra den 1. februar tilbage til sin hidtidige direktørstilling med ansvar for hovedområderne kultur, teknik og miljø.

Forfatter

Related posts

Top