Ny købmand hos Spar i Nykøbing

Gitte Mikkelsen er pr. 1. december startet som ny købmand i Spar-butikken på Fruevej i Nykøbing.

Det er dog ikke meget kunderne har set til hende endnu – den første uges tid er nemlig gået med oplæring i Thisted. Fra på mandag vil hun dog være at finde i butikken på Fruevej.

Den nye købmand kommer fra en stilling som administrationsleder, bogholder, marketingsansvarlig og intern sælger hos NIC Denmark og har tidligere været reklamekonsulent ved Radio Limfjord.

Jobbet som selvstændig købmand ligger dog ikke fjernt for Gitte Mikkelsen. Som teenager fik hun et job i en kiosk, og har også i en periode på 7 år været forpagter af Shell-stationer i både Nykøbing og Thisted.

Ny købmand hos Spar Nykøbing, Gitte Mikkelsen.

Det var savnet af at have direkte kontakt med kunderne der fik hende til at springe ud som købmand, og da muligheden for at overtage den lokale Spar-butik slog hun til.

Gitte Mikkelsen bor blot 2 km. fra hendes nye arbejdsplads, så man kan roligt sige, at hun er en af de lokale.

– Jeg glæder mig meget til at få en dagligdag i butikken og det vigtigste for mig er, at kunderne får en god oplevelse i butikken. Kunderne skal altid mødes med smil og hjælpsomhed og så skal de have gode tilbud og komme til en pæn butik, der har et godt sortiment og hvor de altid kan komme til købmanden med ønsker, ris og ros, fortæller hun.

Søndag den 16. december byder den nye lokale købmand på æbleskiver og gløgg i butikken fra kl. 13 til 15.

Forfatter

Related posts

Top