Ny imageundersøgelse giver Spar Nord topplacering

Wilke har netop offentliggjort deres årlige finansimage-analyse for 2018, som de foretager på vegne af FinansWatch, og her rydder Spar Nord bordet i 3 ud af 5 regioner med det bedste image blandt landets 30 største pengeinstitutter målt på udlån.

Spar Nord kan således ikke alene bryste sig af at have de mest tilfredse erhvervskunder i SMV-segmentet, men indtager også en topplacering hos privatkunderne.

Analysen måler danske finansvirksomheders generelle image blandt befolkningen samt finansvirksomhedernes image på en række udvalgte parametre inden for områder som rådgivning, service og troværdighed. Og her har Spar Nord opnået en betragtelig forbedring i imagescoren sammenholdt med sidste års analyse.

I regionerne Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark indtager Spar Nord således en førsteplads, mens banken placerer sig på en samlet tredjeplads på landsplan – kun overgået af Middelfart Sparekasse og Arbejdernes Landsbank.

Det er særligt underliggende drivkræfter som god rådgivning, troværdighed, god økonomi, god og synlig kommunikation, der er årsagen til Spar Nords placering.

Om Finansimage 2018
Finansimage 2018 er baseret på 5.140 onlineinterviews med et repræsentativt udvalg af danskere i alderen 18 år og derover. Undersøgelsen, der er den største af sin slags, er gennemført i perioden juli til september 2018, hvoraf resultaterne sammenlignes med tilsvarende undersøgelser foretaget i 2016 og 2017.

Foto: Spar Nord

Forfatter
Tags

Related posts

Top