Ny handelschef imponeret over lokal opbakning

Den nye handelschef i THI (Thisted Handel og Industri) og Thy Detailforum Michael Vendelbo jubler over den opbakning der var til årets første Open By Night og påskedagene generelt i Thisted.

– Det er dejligt med så stor opbakning når vi gør noget ekstraordinært for borgere og gæster i byen – det tegner godt for resten af sæsonen, lyder det fra Michael Vendelbo der tiltrådte sin stilling pr. 1. februar.

Med påsken kom også det flotte forårsvejr med temperaturer der gjorde, at det var varmere end på nogle af de helt store ferieøer sydpå, herunder Kreta og Mallorca.

Michael Vendelbo. Foto: Pressefoto

– Det gjorde også at byen var utrolig flot besøgt til påskens arrangementer.

Årets første Open By Night fandt sted i Thisted onsdag før påske, og gaderne var i den forbindelse fyldt med mennesker.

Kæmpe opbakning fra erhvervslivet
Især den store og traditionelle forårsparade gennem byen trak folk til. Over 50 af byens forretningsdrivende deltog i paraden der snoede sig gennem byen.

– Denne opbakning fra både byens butikker og de fremmødte borgere er helt fantastisk, siger en begejstret Michael Vendelbo der fortsætter:

– Når vejret på den måde kæler for os, så kommer alt vores forarbejde virkelig til sin ret, og byen tager sig ud på sin bedste måde.

Vigtigheden af at handle lokalt
Han slår samtidig et slag for vigtigheden af at handle i de lokale fysiske butikker:

– Det er vigtigt at folk husker på hvor meget handlen gør for at give byen liv, og dette er med til at definere byen som helhed. Der er ingen entre, udgifter eller andet forbundet med disse oplevelser, men jeg håber folk kvitterer for den gode oplevelse ved at handle i byens mange butikker,siger Michael Vendelbo med henvisning til de mange gratis aktiviteter der var til rådighed for byens gæster i påskedagene.

– Man kan vel sige, at billetprisen man betaler for alle disse gratis tiltag, er ved at handle lokalt.

🌟🐥 PÅSKE LØRDAG 2019 🐥🌟Solen skinnede og der var gang i Thisted i dag 🐥Vil du se et glimt af hvad der skete i dag? 😍 Så se med i videoen 🌟🌟GOD PÅSKE ❤️❤️

Slået op af Thisted By i Lørdag den 20. april 2019

Blandt den nærmeste fremtids arrangementer i Thisted by kan nævnes det store kagebord den 3. maj og Biler i Byen den 4. maj.

Forfatter

Related posts

Top