Ny formand i Sports College Mors

Efter en udramatisk generalforsamling og konstituerende bestyrelsesmøde, er der kommet ny formand og næstformand i Sports College Mors (SCM)

På generalforsamlingen aflagde den nu afgåede formand Claus Josefsen beretning, hvor han kom ind på hvor vigtig Sportscollege er. Vigtigst selvfølgelig for idrætslivet og ungdommen i området. Men også for Morsø kommune, Gymnasiet, EUC nordvest/ Morsø Handelsgymnasium, Dueholmskolen og Idrætsklubberne bl.a. Mors Thy håndbold, HF Mors og MorsØ FC.

 

 

Claus Josefsen  har valgt at stoppe pga. nyt arbejde uden for øen, Peter Lillebæk (afgående næstformand) ønskede at træde ud af bestyrelsen pga. tid. Og endelig stopper Lauge Larsen som bestyrelsesmedlem.

– Sports College kører godt, og derfor bliver strukturen og arbejdsmåden ikke meget anderledes. Vi skal gøre Sports College Mors mere synlig. Det er så stor en succes og det skal vi ud og have fortalt. Det er jo unge mennesker det drejer sig om, så de sociale medier skal bruges til at nå ud til dem, siger den nye formand Henrik Markmøller Bro.

Bestyrelsen har konstitueret sig således

Ny formand: Henrik Markmøller Bro, Nykøbing

Ny Næstformand: Jens Jørgen Jensen, Øster Jølby (nyvalgt)

Tore Müller, Nykøbing. Nyudpeget som formand for Børne- og Kulturudvalget.

Ole Møller Knudsen, Nykøbing

Tage Andersen Sejerslev (nyvalgt)

Helle Mikkelsen, Erslev

Jesper Veng, Karby

Jørgen Josefsen, Sejerslev

Foto: Henrik Markmøller Bro (Privatfoto, arkiv)

 

 

Forfatter

Related posts

Top