Ny formand for Thisted Forsikring

Efter ni år som bestyrelsesformand for Thisted Forsikring A/S giver Jens Jørgen Henriksen nu faklen videre til Ivan Christiansen.

– Med ni år som formand for bestyrelsen synes jeg det er et passende tidspunkt at give faklen videre og få fornyelse ind i bestyrelsen. Siden jeg tiltrådte posten som formand i 2009, har Thisted Forsikring gennemgået en særdeles positiv udvikling. Selskabet, som jo kan betragtes som en ”slægtsgård”, har igennem de forløbne ni år haft en sund udvikling af det finansielle grundlag og ikke mindst af forretningsomfanget, hvilket er i overensstemmelse med de strategiske pejlemærker som selskabets bestyrelse og direktion har fastlagt, siger Jens Jørgen Henriksen.

Ivan Christiansen, bestyrelsesformand for Thisted Forsikring.

– Vi er meget glade for at vi får et gennemtænkt formandsskifte i Thisted Forsikrings bestyrelse. Jens Jørgen har med sikker hånd og en betydelig indsats løftet hvervet som formand, og i år har vi for 10. gang i træk aflagt et regnskab som er i plus. Med den nye konstituering får vi nu fornyelse i bestyrelsens arbejde på det rigtige tidspunkt, siger Thisted Forsikrings administrerende direktør Dennis René Petersen.

Som nyt bestyrelsesmedlem indtræder Anni Christensen.

Bestyrelsen i Thisted Forsikring A/S
Ivan Christiansen (bestyrelsesformand)
Peter Homann (næstformand)
Poul Erik Handberg
Henrik Dam Jespersen (formand for revisionsudvalget)
Rasmus Kronborg
Anni Christensen

Medarbejdervalgte:
Keld Holst
Kim Vedel Østerby
Ninna Jeppesen

Forfatter

Related posts

Top