Ny fiskebutik med take away i Hanstholm

Det seneste skud på stammen af spisesteder på Hanstholm Havn bliver fiskebutikken ThyGourmet, som slår dørene op fredag den 8. april på hjørnet mellem Kai Lindbergsgade og Trawlergade.

Røgeovnene i produktionslokalerne er tændte, og fra og med fredag den 8. april, kan du få lov at smage på herlighederne, når ThyGourmet åbner som ny kombineret fiskebutik og take away spisested på Kai Lindbergsgade på havnen i Hanstholm. Konceptet er salg af frisk fisk, skalddyr og røgvarer samt kvalitetsretter til take away.

– Hos os vil du ikke kunne få en fritureoptøet fiskefilet, men til gengæld alt fra dagens friske fisk til Nationalpark Thy-mærkede fiskerøgvarer og økologiske øldampede limfjordmuslinger, siger George Sobchak, der i de seneste tre??? år har lejet sig ind i bygningen, hvor han dels udfører lønproduktion for andre fiskevirksomheder i Hanstholm og dels sælger fisk og færdigretter online.

Håndholdt hurtigmad
George Sobchak er gået i kompagniskab med Henrik Hartvig, der svinger gryder og pander som køkkenchef på det nye spisested. Henrik har trådt sine barnesko i det hedengangne Scampex på hanstholm Havn og flyttede, efter en årrække i køkkenet på forskellige restauranter og på Skejby Sygehus i Aarhus, tilbage til Thy for 10 år siden og har siden arbejdet på en række fiskerestauranter og spisesteder i Thy.

– Vi vil gerne gøre det let for folk, både de, der kommer fast på havnen, og de som kommer forbi på besøg, at få et let og hurtigt håndholdt kvalitetsmåltid til frokosten, fyraften eller på vej hjem fra surfturen. Vi vil fx have fiskesandwich, hummersuppe og selvfølgelig friske smørstegte fiskefiletter på menuen, siger Henrik Hartvig.

Forfatter
Top