Ny Facebook Live: Udfordringer og muligheder på Mors – lige nu

Corona-krisen har på kort tid vendt op og ned på mange ting i vores samfund.

Derfor sætter Morsø Erhvervsråd i samarbejde med LimfjordUpdate.dk fokus på lokalsamfundet på Mors set i lyset af corona-krisen.

Det sker onsdag 10. juni kl. 19 med en såkaldt Facebook Live via LimfjordUpdate’s facebook-side.

Her kan du i behørig afstand hjemme fra sofaen møde borgmester Hans Ejner Bertelsen, formand for Handelsstandsforeningen Michael Hansen, direktør i Destination Limfjorden Kristina Lehmann Schjøtt og Tage Odgaard Nielsen, formand for Morsø Erhvervsråd.

Morsø Kommune klar med flere tiltag
I starten af corona-krisen iværksatte Morsø Kommune flere tiltag for at støtte det lokale erhvervsliv, og kommunen er nu klar med flere tiltag.

Borgmester Hans Ejner Bertelsen. Foto: Morsø Kommune

På denne Facebook Live kan du blandt andet høre borgmesteren fortælle mere om disse tiltag, men også blive klogere på, hvad status er vedrørende den kommende handelschef og indsatsen for at få udvidet Rute 26 og Rute 34.

Aflyste events – hvad nu?
Forsamlingsforbuddet har resulteret i aflyste events som Skaldyrsfestival og Kulturmødet, og det medfører store konsekvenser for antallet af overnatninger på Mors. Den nye direktør i Destination Limfjorden Kristina Lehmann Schjøtt vil tale om netop denne udfordring.

Direktør for Destination Limfjorden, Kristina Lehmann Shjøtt. Pressefoto

Forsamlingsforbuddet har ikke kun påvirket disse events, men også sommerkoncerterne til ByNight i gågaden, som alle er aflyste.

ByNight aftenerne fastholdes, og formanden for Handelsstandsforeningen Michael Hansen vil tale om det nye koncept, der skal erstatte koncerterne men også fortælle om, hvordan Handelsstandsforeningen i corona-krisen er lykkedes med drive-in events og konceptet vielskermors.dk

Ny erhvervsdirektør hos erhvervsrådet
Corona-krisen har også sat sit præg på processen omkring ansættelsen af den nye erhvervsdirektør til Morsø Erhvervsråd. Tage Odgaard Nielsen, formand for Morsø Erhvervsråd vil give en status og fortælle om funktionen og den profil, erhvervsrådets bestyrelse har valgt til jobbet med tiltrædelse 1. august.

Ny formand for Morsø Erhvervsråd, Tage Odgaard Nielsen. Foto: Morsø Erhvervsråd

Udover at blive klogere på de nævnte tiltag, har du også muligheden for at stille de spørgsmål, du sidder med lige nu.

Deltag i Facebook Live-sendingen på LimfjordUpdate’s Facebookside onsdag 10. juni kl. 19-19:40, og tilmeld dig evt. begivenheden på Facebook HER.

Forfatter

Related posts

Top