Ny erhvervsdirektør skal være krumtap i erhvervsudviklingen på Mors

Bestyrelsen for Morsø Erhvervsråd har, som tidligere beskrevet, ansat Tinna Malmborg som ny erhvervsdirektør med virkning fra 1. august.

Tinna Malmborg er 53 år og har erfaring fra flere sektorer. Fælles for hendes tidligere jobs er, at kontakten med andre mennesker har været det centrale. Hun har arbejdet som kommunal sagsbehandler, projektleder, erhvervs- og uddannelseskonsulent og kommer senest fra en stilling som ansvarlig for projektsalg inden for hospitalssektoren.

– Bestyrelsen har bevidst satset på at besætte direktørstillingen med en profil, der sætter pris på den direkte kontakt med mange mennesker, siger Tage Odgaard Nielsen, der er formand for bestyrelsen i Morsø Erhvervsråd.

Han fortsætter:

– Dialogen med erhvervsrådets medlemmer er en helt central del af jobbet, og med Tinna Malmborg i spidsen vil bestyrelsen bevidst styrke erhvervsrådets kerneopgave, nemlig at være et dynamisk serviceorgan for medlemsvirksomhederne og en krumtap i erhvervsudviklingen på Mors.

Tinna Malmborg bor i dag i Silkeborg men flytter til Mors i forbindelse med sin tiltræden. Hun og ægtefællen Allan har købt hus i Sillerslev.

– Jeg er opvokset i Thisted og glæder mig til at vende tilbage til en egn, jeg kender rigtig godt, fortæller den kommende erhvervsdirektør og fortsætter:

– Samtidig føler jeg mig privilegeret over at skulle være en del af det velfungerende team i Morsø Erhvervsråd, og jeg ser frem til at skulle samarbejde med medlemsvirksomhederne, med Morsø Kommune, Erhvervshus Nordjylland, Morsø Handelsstandsforening, Destination Limfjorden og de mange andre aktører. Jeg skal gøre mit til, at Morsø Erhvervsråd også fremover bliver en synlig og aktiv samarbejdspartner til gavn for erhvervsudviklingen på Mors, siger Tinna Malmborg.

Stillingen som Erhvervsdirektør på Mors blev ledig kort før jul, da daværende erhvervsdirektør Per Søndergaard blev fyret fordi bestyrelsen ikke længere havde tillid til ham. I samme forbindelse stoppede Jesperhus-direktør Jesper Overgaard som bestyrelsesformand.

LÆS OGSÅ:

Her er den nye direktør for Morsø Erhvervsråd

Foto: Morsø Erhvervsråd

Forfatter

Related posts

Top