Ny dyre-app skal hjælpe skadede kæledyr

Kommer hunden eller katten ud for sygdom eller skade, vil Agria fremme tilgængeligheden af veterinærfaglig rådgivning.  Derfor lancerer man nu en ny app, der skal gøre livet mere sikkert for dyr og ejer.

– Ved en ulykke kan veterinærfaglig rådgivning på mobilen øge dyrenes velbefindende og ejeren bliver mere tryg, siger Kaj Holmberg, chef for systemudvikling hos Agria Dyreforsikring.

Dyreguiden hjælper dyreejeren så man selv kan pleje sit dyr eller ved hvornår man må til dyrlægen.

– Vi lancerer også en funktion i appen hvor dyreejeren kan søge efter dyreklinikker inden for et bestemt geografisk område. Det kan være til hjælp hvis man er væk hjemmefra og hurtigt har brug for at komme i kontakt med en dyrlæge, siger Kaj Holmberg.

Der findes også kontaktoplysninger hvis du vil i kontakt med Agria Dyreforsikring og vores lokale forsikringsrådgivere der desuden kan træffes om aftenen og i weekenden.

En anden funktion er hjælp til at finde på nye dyrenavne. Med et let greb om mobilen ryster du dig frem til et navn på hvalpen eller killingen.

I appen kan du også følge Agrias indlæg fra Facebook, og hvis du vil finde et smil frem, kan du se nogle af vores sjove dyrefilm på Youtube.

Dyreguiden til hund
Dyreguiden har råd om de mest almindelige skader som hunden kan komme ud for til hverdag.

Det handler blandt andet om hvordan dyreejeren skal forholde sig ved en forgiftning, ved knoglebrud eller en kloskade.

Dyreguiden byder også på lette instruktioner til hvordan du plejer din hund ved sår- og bidskader samt hvordan du lægger en poteforbinding.

Kat 2

Dyreguiden til kat
Giver dig råd til hvordan du skal forholde dig, hvis din kat bliver forgiftet af planter eller lægemidler.

Andre almindelige skader som knoglebrud, bidsår eller bylder får du også hjælp til.

Dyreguiden giver råd til hvordan du bedst plejer din kat hvis den bliver syg og hvad førstehjælpstasken bør indeholde hvis du har kat.

Dyreguiden til hest (kommer til januar 2017)
Hvordan hjælper du bedst din hest når den får en øjenskade? Hvordan lægger du en bandage ved sårskader?

Dyreguiden giver råd om de mest almindelige skader og sygdomme heste kommer ud for. Der er også en førstehjælpsguide hvis hesten viser tegn på sygdom eller feber.

Download appen ”Dyreguiden” til din mobil – Hent den her til iPhone eller til Android 

Forfatter

Related posts

Top