Ny dokumentar: Peter Nielsen stammer stadig

Tilbage i februar måned tonede den dengang 25-årige Peter Nielsen fra Mors ud på landsdækkende TV i en dokumentar om hans daglige kamp mod sin stammen.

Når han skal tale, går han helt i baglås – eller rettere; det gjorde han. For i dokumentaren fulgte man blandt andet Peter Nielsen deltage i forskellige stammekurser.

På torsdag vender den nu 26-årige Peter Nielsen tilbage til skærmen i den opfølgende dokumentar: Jeg stammer stadig.

Peter Nielsen giver i en ny dokumentar om hans stammen sig selv en kæmpe udfordring: Han vil speake foran 2.500 mennesker til traktortræk. Kan han gøre det uden at stamme? Foto: Mikael Ib Hansen/TV 2

Som titlen på dokumentarer antyder har han stadig masser af problemer med sin stammen. Den 26-årige landmand troede ellers, at han var kureret for sit talehandicap, da TV2 fulgte ham på stammekursus tilbage i februar 2019. Efter blot fire dage på kurset stillede Peter sig op på en mælkekasse og holdt en tale midt i Aarhus uden at stamme. Men Peter har ikke trænet nok.

Peter Nielsen får et stort kram af sin farmor, efter han har holdt tale til hendes fødselsdag foran hele familien. Peter er stammer og har aldrig før holdt tale. Foto: Kristian Friis/TV 2

Han stammer stadig, så han må tilbage på kursus. Og nu giver han sig selv en kæmpe udfordring: Han vil speake foran 2.500 mennesker til traktortræk i Karby. Kan han gøre det uden at stamme?

Dokumentaren sendes på TV2 den kommende torsdag kl. 20.35.

Kan du huske PETER NIELSEN, der tog 14 sek om at sige "Jeg er stammer"? Vi har besøgt ham igen! Peter bøvler stadig med sin stammen – det bras vil bare ikke lige sådan gå væk. Men han tager kampen op og gør det altid med et smil, selvom han tit får "et rap over nalderne" som en af hans stammecoaches siger.Se "Jeg stammer stadig" på TV 2 torsdag kl. 20.30 (lige efter Tinka 😉 )

Slået op af Jesper Elming i Fredag den 6. december 2019

LÆS OGSÅ:

Peter Nielsen: – En sten er faldet fra mit hjerte

Foto: Jesper Elming/TV 2

Forfatter

Related posts

Top